НАЈДОБРОТО ЗА ВАС

>> СЕРТИФИКАТ „КОРЕКТНА ФИРМА“ ЗА ТЕНДА 4 ЗА ОДЛИЧНА РЕПУТАЦИЈА И ЕТАБЛИРАНОСТ ВО БИЗНИСОТ


Изработка и монтажа на сите видови тенди, перголи, настрешници, метални конструкции, чадори и огради.

Најголем избор на најквалитетни материјали.

+38970229998; +38978277198; 044338550
Охрид: +38978302991; +38970437040
Богданци: +38970506130
Facebook: Tenda 4
E-mail: tenda4@t-home.mk, g.vidacek@gmail.com