НАЈДОБРОТО ЗА ВАС

>> ТЕНДА 4 СО НОВ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ВЕБ САЈТ ЗА ПЕРГОЛА ТЕНДИ

Покрај основниот www.tenda4.mk , ТЕНДА 4 во интерес на своите купувачи и во насока на што поголема достапност одлучи за своите производи – пергола тенди да изработи специјален веб сајт на кој што може подетално да се информирате за карактеристиките и удобностите на овој вид тенди.


Изработка и монтажа на сите видови тенди, перголи, настрешници, метални конструкции, чадори и огради.

Најголем избор на најквалитетни материјали.

+38970229998; +38978277198; 044338550
Охрид: +38978302991
Богданци: +38970506130
Facebook: Tenda 4
Instagram: @tenda_4

E-mail: g.vidacek@gmail.com, info@tenda4.mkWarning: A non-numeric value encountered in /home/tenda4/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63