Категорија: ИНФО

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

ИНФО

ТЕНДА 4 Ви го честита христијанскиот празник Воскресение Христово – Велигден. Нека празниците кои претстојат ги исполнат Вашите домови со…
Read more

СРЕЌНА НОВА 2018 ГОДИНА!

ИНФО

Нека новата година донесе здравје, среќа и убаво расположение. Нека 2018-та биде нов почеток и нови можности во животот.  ТЕНДА…
Read more


Warning: A non-numeric value encountered in /home/tenda4/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63