Во рубриката „Наш избор“ Ви претставуваме – тенда пергола, со лед диоди. Одличен избор за Вашиот простор.

Специјално дизајнираните пергола тенди по Ваш избор, преку својата едноставност и техничка компактност овозможуваат пријатен престој и зaштитеност.

Пергола тендите се совршено решение за големите простори и идеални за временските услови. Во текот на зимата перголата создава одличен заштитен и топол амбинет, додека пак во топлите денови штитејќи од сончевите зраци, овозможува вистинско уживање и целосно се вклопуваат во надворешноста.

Пергола тендите се одлично решение за пренесување на Вашите секојдневни активности од еден целосно затворен, кон простор кој е отворен и слободен.

Без разлика дали се работи за приватен или угостителски простор, перголата ви нуди одлична можност за проширување и максимално искористување на истиот.

Овие тенди се создадени од исклучително силна и компактна алуминиумска конструкција која овозможува сигурна заштита од сонце, ветер, дожд и снег.

Со својот преубав изглед и функционалност, опремени со светла и електронски мотори, овие тенди се незаменлив дел од Вашиот простор.

ПОВЕЌЕ НА WWW.PERGOLA.TENDA4.MK 

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР И НАЈКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ.

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

+38970229998; +38978277198; 044338550
Охрид: +38978302991
Богданци: +38970506130 

Facebook: Tenda 
E-mail: g.vidacek@gmail.com, info@tenda4.mk

instagram.com/tenda4_/