Почитувани, тимот на ТЕНДА 4 со задоволство Ви го претствува новиот графички идентитет на нашата и Ваша компанија.

Добредојдовте на новата, редизајнирана веб страница на ТЕНДА 4. Вашата ТЕНДА 4, со нов графички идентитет, нов веб сајт и проширена понуда.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да оствари квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти.

Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда.