Нека новата година донесе здравје, среќа и убаво расположение. Нека 2018-та биде нов почеток и нови можности во животот. 

ТЕНДА 4 Ви ја честита Новата година и божиќните празници, со желби за нови исполнети моменти со благосостојба и радост.

Ви благодариме на довербата која ни ја укажавте во оваа година. Ви посакуваме многу среќа и успех во новата, 2018-та.

Продолжуваме и во новата година со нови производи и многу задоволни клиенти.

Ваша, ТЕНДА 4