Ефикасен и функционален, лексанот како повеќеслојна термоизолациска и поликарбонатна плоча е вистинско решение за Вашиот простор. 

Овој долготраен панел со мала тежина, на одличен начин ќе се вклопи во просторот, гарантирајќи висока светлосна пропустливост и УВ заштита, како и заштита од снег и дожд.

Со своите флексибилни карактеристики и изработка од PVC материјал, оваа плоча е совршен избор за заштита и „покривање“ на голем број површини, како надвор така и внатре. Лесна комбинација со метални конструкции.

Со своите различни димензии и бои, лексанот нуди вистински решенија за потребите и желбите на купувачите.