ЗА НАС


ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 25 години.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да понуди квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти.

Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда.

За полесна комуникација и техничка помош, ТЕНДА 4 освен централата во (новиот) објектот во с. Долно Седларце (тетовско), својата мрежа ја има развиено и со претставништва во Охрид и Богданци.

2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

⚠️Метална конструкција со церада со дигитална штампа
🎯#тенда #tenda4 #НајдобротоЗаВас
📌 www.tenda4.mk ✔️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

📌Метална #ограда со врата
⚠️www.tenda4.mk #tenda #tenda4

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

⚠️ Провидно перфорирано платно со поглед од една страна ⚠️
✔️80% ги запира сончевите зраци
🚨Фотографија ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯 Роло #тенда
📌Најдоброто за Вас. #tenda4 #тенда4✔️
⚠️www.tenda4.mk⚠️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

⚠️Метална конструкција со платно🆕
#tenda4 #НајдобротоЗаВас #тенда4
🔎www.tenda4.mk

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯 ПЕРГОЛА #ТЕНДА4
⚠️ Изберете ги најдобрите пергола тенди со лед диоди и далечинско управување.
#МојБренд ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

Тенда со краци ⚠️
#НајдобротоЗаВас #tenda4 🎯
➡️WWW.TENDA4.MK⬅️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

Метална конструкција со роло тенда #tenda4 #тенда4

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

🎯 Изберете ја најдобрата #пергола на далечинско управување и со лед диоди. Практична и модерна. ❗
#tenda4 ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 10 »


Warning: A non-numeric value encountered in /home/tenda4/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63