ЗА НАС


ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 20 години.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да оствари квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти.

Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда.

За полесна комуникација и техничка помош, ТЕНДА 4 освен централата во (новиот) објектот во с. Долно Седларце (тетовско), својата мрежа ја има развиено и со претставништва во Охрид и Богданци.

7 months ago
СРЕЌНА НОВА 2019 ГОДИНА!

#ТЕНДА4 Ви посакува среќна Нова Година и божиќни празници исполнети со многу незаборавни моменти на радост. ... See more

Ви посакуваме Новата година да донесе уште многу причини за насмевка. Дочекајте ја оваа нова

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
8 months ago

Тенда со краци ☑️
#тенда4

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
9 months ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯 Покривање со желатин
#tenda4 #НајдобротоЗаВас
🔎WWW.TENDA4.MK

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
9 months ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯Нови колоритни дезени #Тенда4
#НајдобротоЗаВас
🔍WWW.TENDA4.MK

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
9 months ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

Лексан со ковано железо #тенда4
📌www.tenda4.mk

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
9 months ago

✅Најдоброто за Вас #Тенда4
🛒www.tenda4.mk
#tendi #tenda4 ✔️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
10 months ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

Конструкција со лексан #тенда4✅
📌www.tenda4.mk

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
11 months ago

#тенда со краци

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 9 »