ЗА НАС


ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 25 години.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да понуди квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти.

Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда.

За полесна комуникација и техничка помош, ТЕНДА 4 освен централата во (новиот) објектот во с. Долно Седларце (тетовско), својата мрежа ја има развиено и со претставништва во Охрид и Богданци.

2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯 Покривање со желатин
#tenda4 #НајдобротоЗаВас
🔎WWW.TENDA4.MK

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

🎯Нови колоритни дезени #Тенда4
#НајдобротоЗаВас
🔍WWW.TENDA4.MK

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

Лексан со ковано железо #тенда4
📌www.tenda4.mk

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

✅Најдоброто за Вас #Тенда4
🛒www.tenda4.mk
#tendi #tenda4 ✔️

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

Конструкција со лексан #тенда4✅
📌www.tenda4.mk

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago

#тенда со краци

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 years ago
Фотографии од објавата на Tenda 4

📌 Метална конструкција со панел
🔎www.tenda4.mk
#тенда #tenda4 🍀

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 3 of 10 »