ЧПП

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА (ЧПП)

Го отвораме сервисот ЧПП каде ги објавуваме најчесто поставуваните прашања поврзани со дејноста и производите на Тенда 4 и нашите одговори. 


ЗОШТО ТЕНДА 4?

Затоа што е фирма која две децении се успешно се справува со сите предизвици и најквалитетно одговара на барањата на клиентите. Затоа што нашето искуство и креативност се гаранција за задоволни клиенти.

ДАЛИ ПРОИЗВОДИТЕ ИМААТ ГАРАНЦИЈА?

Производите на Тенда 4 имаат гаранција 5 години.

ДАЛИ СЕ ВРШИ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА?

Покрај самата изработка, Тенда 4 на своите производи врши бесплатна достава и монтажа низ целата територија на Република Македонија.

ПО КАКВИ ДИМЕНЗИИТЕ СЕ ИЗРАБОТУВААТ ПРОИЗВОДИТЕ?

Нашиот цел асортиман на производи се изработува според желбите, барањата и димензиите на купувачите.

КАКО ДА ВЕ НАЈДЕМЕ?

Достапни сме низ цела Македонија, преку претставништвата во Охрид и Богданци, и преку главната хала во с. Долно Седларце (Тетово). Може да не побарате на +38970229998; +38978277198.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/tenda4/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63